Direktlänk till inlägg 27 maj 2015

Comedy

Av offe_man - 27 maj 2015 03:08

Uncle Buck

wiki

Handling: Baserad på klassikern med John Candy från 80talet.


Mr. Robinson

wiki

Handling: 


The Guide to Surviving Life

wiki

Handling: En kille flyttar till collage och komedin börjar. 


Dr Ken
wiki
Handling:Serien skildrar det dagliga livet för en lysande läkare som försöker att balansera sin karriär med sin familj, vilket kan vara svårt på båda fronter, särskilt med att ha en terapeut för en hustru.

 

Love
wiki
Handling:

 

The Muppets
wiki
Handling:Behöver ingen förklaring... the muppets. Tillbaka första gången sedan 98.

 

The Real O'Neals
wiki
Handling:Serien kommer skildrar livet för ett sammansvetsat Chicago familj med katolska rötter, vars personliga hemligheter kommer att avslöja sina verkliga liv och en reality check efter att de kommit rent till varandra.

 

Angel from Hell
wiki
Handling:Amy, som fungerar som en skyddsängel för en annan kvinna vid namn Allison, bildar en osannolik vänskap. Tyvärr börjar Allison att ifrågasätta hur mycket Amy vet om henne när hon dyker upp runt hennes oanmälda, vet allt om hennes liv (även dyka upp i hennes barndom foto), och av oförklarliga skäl kan förutsäga resultatet runt henne.

 

Life in Pieces
wiki
Handling:Serien kommer krönika livet för en familj som sagt ur en synvinkel varje tecken baserat på sin egen version av händelserna.

 

Crazy Ex-Girlfriend
wiki
Handling:Rebecca Bunch, en enda kvinna och hennes svårfångade strävan efter sin långa tid själsfrände Josh, som dumpade henne medan de var datingen i gymnasiet under 2005. Det är nu 2015 och efter att ha blivit inspirerad av en TV-reklam för en smör, startar hon strävan efter Josh när hon får syn på honom i New York City. När han talar om för henne att han är på väg till West Covina, Kalifornien ("Bara två timmar från stranden, fyra timmar i trafik"), Rebecca beslutar att flytta dit också, hoppas att det kommer att ge henne en nystart och förhoppningsvis föra henne närmare fortfarande svårfångade Josh.

 

Grandfather
wiki
Handling:Serien detaljer livet av en nyligen frånskild ungkarl och restaurangägare som just upptäckt att han har en son. Men det är inte den enda överraskningen: han har också ett barnbarn också, tack vare en one-night stand son hade med en kvinna.

 

The Grinder
wiki
Handling:Serien följer en skådespelare som återvänder till sin hemstad efter tv-serien The Grinder, där han spelade en advokat, slutar sin kör. Tyvärr, hans familj är faktiskt advokater och köra en riktig advokatbyrå, så efter att ha trott att hans tv-upplevelse skulle göra honom kvalificerad att vara en advokat, bestämmer han sig för att ansluta sig till företaget, trots att han spelade bara en på den lilla skärmen.

 

Crowded
wiki
Handling:Serien följer ett par utflugna vars planer på att återuppleva sina vilda liv spårade ur när deras två vuxna döttrar och deras pensionerade svärföräldrar hamnar oväntat upp att flytta tillbaka i med dem.

 

People are Talking
wiki
Handling:Serien kretsar kring två olika par och deras observationer av allt runt sina liv från sex till rasrelationer.

 

Superstore
wiki
Handling:Serien äger rum vid en multi-super-sized Megastore kallas "Cloud 9", där de anställda, praktikanter och deras handledare, befinner sig hantera kunder och varandra. I gränslandet mellan kaos, en del kommer att arbeta för att göra ett bättre liv, medan en del kommer att göra vad som krävs för att lyckas, och för ett par arbetskamrater, kan det leda till något romantiskt.

 

Sex, Drugs and RocknRoll
wiki
Handling:Komedi om sex droger och rock n roll.

 

Baskets
wiki
Handling:Chip Basket ger sig ut på att följa hans dröm om att bli en professionell clown. Efter att ha misslyckats att få en examen vid ett prestigefyllt clowning skola i Paris, är han fast med ett jobb på en lokal rodeo.

 

The Brink
wiki
Handling:Den första säsongen kretsar kring hur det är kaos i Pakistan.

 

Big Little Lies
wiki
Handling:Baserat på en bok och ska visas på HBO.

 

Divorce
wiki
Handling:Komedi om skilsmässa på HBO.

 

High Maintenance

wiki
Handling:Om ett par som är marijuanadealers i NYC.

 

Wet Hot American Summer First Day of Camp
wiki
Handling:Baserat på filmen från 2001.

 

Flaked
wiki
Handling:en självhjälpsguru vid namn Chip som kämpar för att ligga steget före sina egna lögner

 

Red Oaks
wiki
Handling:En ung tennisspelare jobbar på den prestigefyllda och exklusiva country club Red Oaks för sommaren mellan sitt andra och yngre år på college på 1980-talet.

 

The Spoils Before Dying
wiki
Handling:En uppföljare på The Spoils of Babylon.

 

Angie Tribeca
wiki
Handling:Angie Tribeca, en 10-årig veteran i Los Angeles Police Department elit RHCU (Really avskyvärda brott Unit)

 

Clipped
wiki
Handling:En grupp människor som alla gick till gymnasiet tillsammans, men sprang i mycket olika folkmassor nu befinner sig arbeta tillsammans på en frisersalong i Charlestown, Massachusetts.

 

Blunt Talk
wiki
Handling:En brittisk nyhetsuppläsare flyttar till Los Angeles med sin alkoholhaltiga tjänare och bagage av flera misslyckade äktenskap att vara värd för en skenhelig talkshow.

 

Gamers Guide to Pretty Much Everything
wiki
Handling:Live Action komedi för unga människor.


The Jim Gaffigan Show
wiki
Handling:Gaffigan kommer stjärnan som en fiktiv version av sig själv som en stand-up komiker höja fem barn i en två-sovrum New York lägenhet.

 

Impastor
wiki
Handling:Buddy Dobbs, en spelberoende slacker som, i syfte att gå på flykt från ett lån haj, hamnar stjäla identiteten hos en homosexuell präst i en lokal småstad gemenskap.

 

You are the Worst
wiki
Handling:Den är centrerad på Jimmy, en själv inblandade författare och Gretchen, ett självdestruktivt Los Angeles PR befattningshavare. Dessa två giftiga personligheter försöker en relation

 

With Bob and David
wiki
Handling:Sketchkomedi.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av offe_man - 29 maj 2016 13:48

American Housewife wiki Handling: En hemmafru som enbart bor i samhället för att de har en bra public school för hennes ynsta dotter som tror hon är en katt och hennes son som är smartast i familjen.     Downward Dog wiki Handling: Hund...

Av offe_man - 28 maj 2016 14:50

Conviction Wiki Handling: En nyutexaminerad student inom juridik går in för att frige felaktigt dömda fångar.     Designated Survivor Wiki Handling: Under det årliga State of the Union talet går en bomb av och presidenten och hela capit...

Av offe_man - 14 maj 2016 14:57

En liten suddig kategori. Finns inte så mycket mera info mer än om att både   Ducktales   Wacky Races   Big Hero 6   Stretch Armstrong   Barney & Friends   ska bli rebootade eller nya serier. Det går även rykten om   Scoo...

Av offe_man - 27 maj 2015 03:36

The Power Puff Girls 2016 wiki Handling: En rebot från den inte jätte gamla serien från Cartoon Network.    Major LazerwikiHandling:Produsenten Diplo har gjort denna serien till stitt Alterego.   BordertownwikiHandling:Från skaparen av Fa...

Av offe_man - 25 maj 2015 22:38

The American Dream: The Making of the Mob: New YorkwikiHandling: Om hur det stora maffiakriget grundades i The Big Apple.    Rush Hour wiki Handling: Baserad på actionkomedin med samma namn. Hong Kong vs Los Angeles.    The Whispers wiki Hand...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Maj 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards